Köpvillkor

KÖP OCH RETURER

För att göra inköp hos FYRAdesign skall du som köpare vara över 18 år. Köp av minderårig skall ske i samråd med målsman och samtycke skall inhämtas.

Varje vara anges med pris inklusive moms Du som kund har alltid 14 dagars ångerrätt enligt distanslagen.

Vid retur kontakta oss via:info@fyradesign .se

Ångrar du ditt köp är du skyldig att lämna tillbaka varan till FYRAdesign och du som kund betalar returfrakten, vid byte och återköp skall varan vara oanvänd och i nyskick.

Observa att beställning av personligt anpassade produkter ej omfattas av ovanstående villkor.

Vid beställning av personliga produkter som är framtagen efter kundens önskemål eller specialbeställda varor då gäller ej ångerrätten.

Detta enligt distans och hemförsäljningslagen 5§

Ej hämtade varor returneras till oss.För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift till ett värde av 150:-

FRAKT

Frakten hos FYRAdesign är 65 kronor.

Samtliga varor skickas med Postnord alternativt Schenker som ombud. Leveranstid 1-4 vardagar.

Om du bor i Vadstena med omnejd går det bra att välja alternativet avhämtning, det kommer det ett returmail med tider för avhämtningsalternativ inom en dag.

 

BETALNING

Hos FYRAdesign kan du välja att betala via swish (till vårt företagsswish) direkt till vårt bankkonto eller via faktura.

GDPR- Personuppgiftspolicy
I samband med din order från Fyradesign.se så godkänner du att vi sparar dina uppgifter fram till din order är levererad och betald sedan kommer dom makuleras från vår mailadress. Vi sparar dina uppgifter endast så länge det är nödvändigt för att utföra våra åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgande lagringstider och bokföringslagen.

Fyradesign använder inte dina personuppgifter för direktannonsering vi lämnar aldrig vidare informationen till tredje part i reklamsyfte.

Vi kan komma att dela personuppgifterna till tredje part, i syfte att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig; såsom partners via leverans (Postnord och Schenker) och partners genom betalning (Swedbank, Swish) Våra partners följer alla gällande lagstiftningar enligt GDPR.

FYRAdesign har organisationsnummer 800408-1629 och VAT/momsreg. Nr SE800408162901